Novosti

15. MEDICINSKO SAVJETOVALIŠTE "Kemoterapija i ili Imunoterapija kao lijek", srijeda 24.5.23. u 19 sati putem Zoom aplikacije

Poštovane, poštovani,

zbog velikog interesa, ponavljamo medicinsko stručno savjetovalište „Kemoterapija i ili Imunoterapija kao lijek", putem Zoom aplikacije.

Udruge Budi dobro, UOSI Sinergija i Volonterski centar “Kad bi svi...” iz Samobora, u sklopu projekta „Zajedno činimo dobro“ pozivaju vas na medicinsko stručno savjetovalište “Kemoterapija i ili Imunoterapija kao lijek“ koje će se održati u srijedu, 24.5.2023. u 19.00 sati putem Zoom aplikacije.

https://us06web.zoom.us/j/89270917569pwd=U0s1OXdNTWoxeGhYL2liUk8rRmxLUT09

Predavač, Ilona Sušac, dr.med., specijalist onkologije i radioterapije.

 

Ilona Sušac, dr. med, spec. onkologije i radioterapije, dugogodišnja zaposlenica Poliklinike Eljuga i od veljače 2022. KB Sveti Duh. Područje njenog najvećeg interesa u onkologiji su dijagnostika i terapija bolesti dojke, osobito rak dojke kod žena, ali i kod muškaraca. S obzirom na sve veću incidenciju zloćudnih bolesti i složenost njihovog liječenja koji zahtijeva multidisciplinarni pristup i primjenu svih modaliteta liječenja- kemoterapiju, biološku terapiju, imunoterapiju, te različite načine radioterapije, bavljenje i drugim sijelima zloćudnih bolesti nametnulo se kao nasušna potreba. U svom svakodnevnom radu, ali i kroz dugogodišnji humanitarni rad u udrugama oboljelih od zloćudnih bolesti, veliku pozornost posvećuje i psihoonkološkoj potpori samih bolesnika i članova njihovih obitelji. Veliki broj bolesnika i premali broj specijalista koji se bave onkološkim bolestima nameće veliku potrebu primjene boljih komunikacijskih vještina između bolesnika i liječnika te između kolega članova multidisciplinarnih timova. Samo dobra komunikacija i međusobno uvažavanje mogu dovesti do izgradnje povjerenja i polučiti dobar uspjeh liječenja, produžiti život i povećati kvalitetu života onkološkim bolesnicima.

Pozivnicu možete slobodno prosljediti svima za koje smatrate da su zainteresirani. Savjetovalište je interaktivno i moći ćete postaviti pitanja na kraju predavanja. Radujemo se zajedničkom "virtualnom" susretu.

Prezentaciju predavanja možete preuzeti ovdje https://budidobro.hr/storage/Prezentacije%20medicinskih%20savjetovali%C5%A1ta/KEMOTERAPIJA%20I%20IMUNOTERAPIJA%20%20U%20LIJE%C4%8CENJU%20ZLO%C4%86UDNIH%20BOLESTI.pptx

                                               Zajedno činimo dobro!